SELSKAPSOVERSIKT

Vil du bli litt bedre kjent med oss?
Begynn å utforsk virksomheten bak merkene.

STORBRITANNIAS FROKOST-IKON

Vi har kommet langt siden den første boksen med Weetabix forlot vår Burton Latimer-mølle helt tilbake i 1932. I de siste åtte tiårene har vi gitt nasjonen næring med en familie av merker som inkluderer: Weetabix, Alpen, Weetabix On The Go drikker, Oatibix, Ready brek, Weetos og Alpen Cereal Bars. I dag er vi den frokostblandingen som selges mest, har mest tillit og er mest anbefalt i Storbritannia og vi reagerer på kundenes endrende behov.

GODE BEGYNNELSER GÅR GLOBALT

Våre møller i Northamptonshire eksporterer for tiden til over 80 land rundt om i verden. Vi er også stolte av at vi henter hveten som brukes i vår Weetabix kjeks fra gårder innen en radius på 50 mile fra vårt hovedkontor i Burton Latimer.

INTERNASJONALT EIERSKAP

Weetabix Food Company var en familieeid virksomhet til 2003 og er nå et datterselskap av Post Holdings, Inc., med hovedkvarter i St. Louis, Missouri. Post Holdings, Inc er holdingselskap for ferdigvarer for forbrukere som opererer i matkategoriene midt-i-butikken, matservice, matingredienser, merkevare, kjølevarer og aktiv næring. Post Holdings, Inc er børsnotert på New York-børsen (NYSE: POST)

Proud to nourish the nation

Take a walk down memory lane with all the landmark moments from our long and illustrious history.