SELSKAPSOVERSIKT

Vil du bli litt bedre kjent med oss?
Begynn å utforsk virksomheten bak merkene.

STORBRITANNIAS FROKOST-IKON

Vi har kommet langt siden den første boksen med Weetabix forlot vår Burton Latimer-mølle helt tilbake i 1932. I de siste åtte tiårene har vi gitt nasjonen næring med en familie av merker som inkluderer: Weetabix, Alpen, Weetabix On The Go drikker, Oatibix, Ready brek, Weetos og Alpen Cereal Bars. I dag er vi den frokostblandingen som selges mest, har mest tillit og er mest anbefalt i Storbritannia og vi reagerer på kundenes endrende behov. I Norge ble første Weetabix solgt på tidlig 80-tallet og idag blitt en favoritt for mange.

GODE BEGYNNELSER GÅR GLOBALT

Våre møller i Northamptonshire eksporterer for tiden til over 80 land rundt om i verden. Vi er også stolte av at vi henter hveten som brukes i vår Weetabix kjeks fra gårder innen en radius på 80 kilometer fra vårt hovedkontor i Burton Latimer.

INTERNASJONALT EIERSKAP

Weetabix Food Company var en familieeid virksomhet til 2003 og er nå et datterselskap av Post Holdings, Inc., med hovedkvarter i St. Louis, Missouri. Post Holdings,Inc er et holdingselskap for konsumentvarer som opererer i dagligvare, storhusholdning, næringsmiddel, egne merkevarer og aktiv næringsriktig mat. Både tørr- og kjølevarer. Post Holdins,Inc er registrert på New York Stock Exchange (NYSE: POST).

STOLT AV Å BRØDFØ NASJONEN

Ta en titt gjennom minnenes allé med viktige hendelser og ærefylt historie.