VÅR FILOSOFI

Våre merker er bygd rundt kjernefilosofien som har bidratt til å skape vårt navn. Oppdag hvorfor vi er lidenskapelig opptatt av å bevare god ernæring og ansvarlig produksjon i kjernen av vår virksomhet.

WEETABIX PRODUSENTGRUPPE

All hvete til våre Weetabix kjeks høstes mindre enn 50 miles fra vår mølle i Burton Latimer. I løpet av det siste tiåret har mer enn 350 lokale gårdbrukere deltatt i ordningen, de har dyrket omtrent 75 000 tonn av hvete hvert år på mer enn 4 millioner acres, noe som tilsvarer nesten 3000 fotballbaner. Vår produsentgruppe sikrer at kun britisk hvete av høyeste kvalitet får bli med opp i hver eneste bolle med Weetabix.

ANSVARLIG HVERT STEG AV VEIEN

Se etter landsbygda
Vi arbeider med våre bønder for å hjelpe med å beskytte hekker ved starten av vekstprosessen.

God mat du kan stole på
Frokostblandinger med Weetabix-merket har allerede mindre sukker enn retningslinjene fra Public Health England for 2020.

Redusert vannforbruk
Vi har forpliktet oss til å redusere vannforbruket med 20 % i 2020 i forhold til forbruket i 2015.

Redusere avfall
Null avfall sendt til fyllplass fra produksjons- og distribusjonsanlegg siden 2016.

Redusere fotavtrykk
90 % av emballasje kan i stor grad resirkuleres, med et mål på 100 % innen 2025.

Vårt løfte til deg: vi vil alltid anstrenge oss for å gi deg det beste ved å gjøre ting på riktig måte.

BÆREKRAFTIGHET

Weetabix Food Company er en ansvarlig virksomhet som er stolt av å ha gitt nasjonen næring siden 1932. Vi streber etter å gjøre livene til alle våre interessenter bedre på måter som er viktige for dem – enten vi kjøper deres ingredienser, fyller frokostbollen deres eller hjelper dem med å skape en givende karriere.

LAST NED RAPPORT

VÅR OPPGAVE

Vi ønsker å levere bedre frokoster til dobbelt så mange bord. Vi har gjort det til vår oppgave å glede forbrukere med velsmakende, næringsrike frokoster som er produsert med lidenskap og dyktighet. Formålet med vår kjernevirksomhet er å hjelpe mennesker til å leve bedre liv ved å levere bedre frokoster.

Mennesker

Vi er forpliktet til å tiltrekke, ta vare på og belønne våre strålende mennesker og å gjøre dem i stand til å utgjøre en forskjell for Weetabix. Vi forstår av menneskene våre er vår største verdi og det er grunnen til at vi har skapt et flott sted å jobbe.

Ansvar

Vi tar vårt ansvar alvorlig. Det er grunnen til at vi reduserer avfall, fremmer sosialt ansvarlige aktiviteter og leverer god ernæring.

Ernæring

Vi tror på å levere en bedre start på dagen til våre kunder. Så vi vil alltid anstrenge oss for å tilby et mer næringsrikt alternativ.

Partnerskap

Vi jobber tett med våre leverandører og kunder for å etablere gjensidig gunstige partnerskap på alle nivåer – fra individuelle produsenter til vår største detaljist.

Kvalitet

Vi opprettholder alltid høyeste standarder i alt vi gjør. Det har vært slik siden 1932 – og det vil aldri bli annerledes.

Rapport om lønnsforskjeller mellom kjønn

Weetabix tror at menneskene våre utgjør forskjellen, og det er viktig for oss at vi fortsetter å ha en kultur som verdsetter det fantastiske bidraget som både menn og kvinner utgjør for virksomheten vår. Å sikre at vi oppmuntrer karriereprogresjon for alle kollegaer i virksomheten vår, uansett kjønn, har alltid vært, og forblir, i sentrum av vårt lederskaps plan.

> 2018 Gender Pay Gap Report
> 2019 Gender Pay Gap Report

Samsvar og ledelse

Les vår erklæring om britisk skattestrategi her.

Veldedigheter

Her ved Weetabix har vi to veldedighetspartnere – FareShare UK og GroceryAid. Vi har lenge støttet begge disse gode sakene. FareShare UK hjelper med å bekjempe sult og matavfall ved å omdistribuere god mat, mens GroceryAid støtter de i dagligvarebransjen som trenger det mest.