Selskapsoversikt

Weetabix Food Company er den nest største merkeprodusenten av frokostblandinger og müslibarer i Storbritannia. Firmaet, som er basert i Northamptonshire, Storbritannia, produserer merkevarer som inkluderer Weetabix, Alpen, Ready brek, Weetos, Oatibix og Alpen müslibarer.  Weetabix-merket har blitt produsert og solgt i Storbritannia siden 1932. I dag er det Storbritannias mest-selgende, mest tiltrodde og mest anbefalte frokostblanding, og er et av Storbritannias mest ikoniske merker.

Møllene ved Burton Latimer eksporterer til mer enn 80 land rundt om i verden, og for Weetabix-merket dyrkes all hveten innenfor 8 mil av anlegget.  Se www.weetabix.com for linker til nettsider fra hele verden.

Weetabix Food Company, som var et familie-eid foretak fram til 2003, er nå et datterselskap av Post Holdings, Inc., med hovedkvarter i St. Louis, Missouri.  Post Holdings, Inc er et eierselskap innenfor forbrukerklar mat, som opererer matkategoriene "center-of-the-store", matservice, matingredienser, privatmerker, kjølemat og aktiv næring.  Post Holdings, Inc er oppført på New York-børsen (NYSE: POST).

 

> Back to Weetabix Food Company

Informasjon

Hvis du trenger mer informasjon om selskapet eller våre merker, eller hvis du ønsker å kontakte et medlem av forbrukerserviceteamet, vennligst klikk på linken nedenfor.

Send e-post til Forbrukerservice

Våre Merker

Left Right

Weetabix

Different For A Reason

> Vis Weetabix produkter

Alpen

En perfekt blanding

> Vis Alpen produkter

Alpen Bars

Den klassiske Alpen-smaken har blitt perfekt blandet og brakt til deg i en deilig fuktig og seig Alpen bar.

> Vis Alpen Bars produkter

Weetos

Weetos er deilige sprø sjokoladeringer

> Vis Weetos produkter