Alpen Cookies

Ingredienser

175g myknet eller smøremykt smør
100g strøsukker
1 stort egg
175g selvhevende mel
175g müsli
demerarasukker for strøing

Tilberedning

  1. Varm opp ovnen til 180 grader C. Smør 3 bakebrett.

  2. Putt smør eller smøremykt smør, egg og mel i en stor bolle til det en god og jevn blanding.

  3. Rør inn müsli.

  4. Plasser 24-28 teskjeer av blandingen på de klargjorte bakebrettene, la det være plass til at kakene kan utvide seg.

  5. Strø litt ekstra müsli og demerarasukker på toppen.

  6. Bakes i forvarmet oven i 10-15 minutter, eller til kantene er gyldenbrune. Legg på rist for avkjøling.

Fra Mary Berry’s Baking Bible

> Tilbake til Oppskrifter & Måter å spise på

Informasjon

Hvis du trenger mer informasjon om selskapet eller våre merker, eller hvis du ønsker å kontakte et medlem av forbrukerserviceteamet, vennligst klikk på linken nedenfor.

Send e-post til Forbrukerservice

Våre Merker

Left Right

Weetabix

Different For A Reason

> Vis Weetabix produkter

Weetabix Minis

Weetabix Minis er den lille frokostblandingen med en gigantisk smak.

> Vis Weetabix Minis produkter

Oatibix

Oatibix and Oatibix Flakes for Oat goodness to start your day.

> Vis Oatibix produkter

Alpen

En perfekt blanding

> Vis Alpen produkter

Alpen Bars

Den klassiske Alpen-smaken har blitt perfekt blandet og brakt til deg i en deilig fuktig og seig Alpen bar.

> Vis Alpen Bars produkter

Weetos

Weetos er deilige sprø sjokoladeringer

> Vis Weetos produkter