Ekte kylling-nuggets med grillsaus med røyksmak

Ovnsbakt, ikke stekt - men fremdeles sprøtt takket være en hemmelig ingrediens - Weetabix, servert med hjemmelaget relish for et familiemåltid.

Ingredienser

2 ss lett majones
2 skinnfrie kyllingfileter av bryst, skjæres i terninger eller stenger
25g ferske brødsmuler
25g lett knust Weetabix
salat for servering

For grillsausen

25g lyst muscovadosukker
2 ss eddik
4 ss tomatketchup
1 ss Worcestershire-saus
¼ ss røkt paprika

Tilberedning

  1. Varm ovn til 220C/200C varmluft/gass 7. For å lage grillsausen puttes alle ingrediensene i en panne med 6 ss vann, la boble og reduser i 5 min.

  2. I mellomtiden plasseres majonesen i en bolle med kyllingen, rør godt for å dekke. Bland smulene og Weetabix med litt krydder. Tøm på en tallerken og dekk kyllingen med smuler. Spre kyllingbitene på et bakebrett og stek i 10 min til mør, men fremdeles saftig. Serveres med grillsaus og salat.

Fra BBC Good Food 13. sep.

> Tilbake til Oppskrifter & Måter å spise på

Informasjon

Hvis du trenger mer informasjon om selskapet eller våre merker, eller hvis du ønsker å kontakte et medlem av forbrukerserviceteamet, vennligst klikk på linken nedenfor.

Send e-post til Forbrukerservice

Våre Merker

Left Right

Weetabix

Different For A Reason

> Vis Weetabix produkter

Weetabix Minis

Weetabix Minis er den lille frokostblandingen med en gigantisk smak.

> Vis Weetabix Minis produkter

Oatibix

Oatibix and Oatibix Flakes for Oat goodness to start your day.

> Vis Oatibix produkter

Alpen

En perfekt blanding

> Vis Alpen produkter

Alpen Bars

Den klassiske Alpen-smaken har blitt perfekt blandet og brakt til deg i en deilig fuktig og seig Alpen bar.

> Vis Alpen Bars produkter

Weetos

Weetos er deilige sprø sjokoladeringer

> Vis Weetos produkter